Magic Box Of Fashion

Magic Box Of Fashion

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Μυστικά για γρήγορο αλλά και σωστό αδυνάτισμα!


Καταναλώνετε τουλάχιστον 1000-1200 θερμίδες ημερησίως
Όταν καταναλώνετε λιγότερες από 1000-1200 θερμίδες την ημέρα, ο οργανισμός σας αναπτύσσει μια αντίδραση πείνας, κάτι το οποίο μειώνει το μεταβολισμό. Οι 1000-1200 θερμίδες πρέπει να είναι το κατώτερο όριο και μάλιστα πολλές γυναίκες πρέπει να καταναλώνουν περισσότερες προκειμένου να αδυνατίσουν.

Καταναλώνετε συχνά, μικρά, ισορροπημένα γεύματα κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Καταναλώνοντας συχνά, μικρά και ισορροπημένα γεύματα βοηθάτε τον οργανισμό σας να μην πεινάει ενώ παράλληλα κρατάτε τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα σταθερά. Εάν δεν καταναλώσετε για αρκετή ώρα κάποιο γεύμα τότε η αίσθηση της πείνας θα είναι πολύ έντονη με αποτέλεσμα όταν έρθει η ώρα να φάτε, να καταναλώσετε μεγάλες ποσότητες φαγητού.

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

mix and match

Ρεβυθοκεφτέδες με ντιπ γιαουρτιού








Υλικά για 15 κεφτέδες
  • ½ φλιτζάνι ρεβίθια (τα οποία έχετε μουλιάσει σε νερό τουλάχιστον 12 ώρες)
  • 1 κουταλάκι του γλυκού κύμινο
  • ½ κουταλάκι του γλυκού κόλιανδρο σκόνη
  • ½ κουταλάκι του γλυκού σκόνη τσίλι κόκκινη
  • ½ κουταλάκι του γλυκού ψιλοκομμένο ή λιωμένο σκόρδο
  • 1 ματσάκι φρέσκα φύλλα κόλιανδρου, ψιλοκομμένα
  • 1 μικρό ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 1-2 κ.σ. φρεσκοστυμμένο χυμό λεμονιού
  • 2-3 κουταλιές της σούπας αλεύρι (ή ψίχουλα από 2 φέτες μπαγιάτικο ψωμί) 
  • 1 φλυτζάνι ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
  • Αλάτι για γεύση





blonde beauty









Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Briggite Bardot, La femme!


Αν υπήρξε γυναίκα που να της ταιριάζει απόλυτα ο όρος «σέξυ γατούλα», τότε αυτή ακούει στο όνομα Brigitte Bardot.Άλλωστε ο όρος εφευρέθηκε ακριβώς για να περιγράψει την επί σκηνής εικόνα της!



Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

My...fur lady!



Η faux γούνα είναι παντού και φοριέται με όλα.Θα την βρείτε σε οποιοδήποτε χρώμα,σχήμα και σχέδιο.
Προτιμήστε την απο την το πρώι, στο γραφείο,στο καφέ,στα ψώνια,στην βόλτα, μέχρι αργά το βράδυ..
Την λάτρεψαν οι bloggers,οι celebrities και τα catwalks.Εσύ?





baked egg boat


Είναι ακόμη Τετάρτη,  το ξέρω άλλα σκεφτείτε την εξής εικόνα:
Σάββατο πρωί σηκώνεστε από το κρεβάτι σας και φτιάχνετε τα πανεύκολα αυτά ψωμάκια τα όποια συνοδεύετε με μια κούπα αχνιστό καφέ. Μπορείτε να σκεφτείτε κάτι  καλύτερο?

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

the grey sweater...


Πάρτε ένα απλό γκρί πουλόβερ και συδνιάστε το με δερμάτινα παντελόνια, με μίνι ή maxi φούστα ή ακόμα και σόρτς..Εναλλακτικά με δαντέλα ή σατέν, σακάκι ή leather jacket.Voila.....Μόλις αποκτήσατε ένα από τα καλύτερα καθημερινά look!









Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

make your boyfreind t-shirt yours

Αγόρασε το αγόρι σας ένα πολύ ωραίο t-shirt και σκέφτεστε γιατί να μην υπάρχει  και το αντίστοιχο  γυναικείο? Αγοράστε το ίδιο και μετατρέψτε το σε θηλυκό και ιδιαίτερο ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:


Θα χρειαστείτε μια βελόνα, κλωστή στο ίδιο χρώμα με την μπλούζα και ένα ψαλίδι το οποίο να κόβει καλά.


Με ένα μολύβι ζωγραφίστε ένα ημισφαίριο στη ραφή που ενώνει το μανίκι με την υπόλοιπη μπλούζα οπώς φαίνεται στην εικόνα παρακάτω(κόψτε αρχικά ένα μικρο ημικύκλιο και στην συνέχεια αν θελε τε μπορείτε να κόψετε παραπάνω) :

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

chic as chic


Η φωτογραφία μιλάει απο μόνη της.....
JUST PERFECT!!!!


James Franco,ενας σύγχρονος... Jeams Dean!

Στο πρόσωπό του, το ξεχωριστό συναντά την μελαγχολία… Κάπως έτσι θα περιέγραφε κάποιος  τον James Franco  ,τον οποίον εμπνεύστηκαν για τον ρόλο ενός μοναχικού νέου στην σειρά Freaks and Geeks στις αρχές τις προηγούμενης δεκαετίας. Η σειρά στερήθηκε μακροζωίας ,ανέδειξε όμως  έναν νέο πολύπλευρο ηθοποιό με τρομερό ταλέντο  στην απεικόνιση διαφόρων χαρακτήρων.


Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

SALES SALES SALES!

Τώρα είναι η καλύτερη στιγμή για να βγείτε και να αναβαθμίσετε την γκαρνταρόμπα σας. Με τις χειμερινές εκπτώσεων μόλις να έχουν αρχίσει ,έχετε την ευκαιρία να πάρετε όλα εκείνα  τα κομμάτια που παρακολουθούσατε όλη την εποχή από μακριά. Επωφεληθείτε από τις εκπτώσεις και προχωρήστε σε προγραμματισμένες αγορές, αλλά μην διστάσετε να αφήστε κάποια κομμάτια στα ράφια..Ακολουθήστε τα παρακάτω tips και αποφύγετε  τις παρορμητικές αγορές.

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

password: simplicity...

Το σπίτι μας αποτελεί το καταφύγιο μας μετά από μια δύσκολη μέρα....Μπαίνοντας μέσα μετά το τέλος μια δύσκολης μέρας το μόνο που θέλεις είναι να πετάξεις από πάνω σου οτιδήποτε περιττό και να κάνεις μια μεγαλή βουτιά στον καναπέ και ενίοτε και στο κρεβάτι....
Τι πιο ωραίο λοιπόν από ένα σπίτι διακοσμημένο με βασικό γνώμονα την απλότητα. μικρά αντικείμενα που σας φέρνουν στο νου αναμνήσεις από διάφορα μέρη που έχετε επισκεφθεί, φωτογραφίες από τα αγαπημένα σας πρόσωπα και άλλα μικρά αντικείμενα δώρα φίλων και συγγενών δημιουργούν ένα ευχάριστο περιβάλλον.
Στην περίπτωση μου το χρωμα που αγαπώ και θεωρώ ότι μπορεί να βοηθήσει και να φωτίσει έναν χώρο είναι το λευκό.

Παρακάτω θα δειτε αγαπημένες εικόνες με βασικό χαρακτηριστικό την απλότητα.... 



Πόλη...μαγεία!


Φανταστείτε μια πόλη η οποία χωρίζεται σε δύο ηπείρους, με ένα πορθμό, που χωρίζει την Ευρώπη και την Ασία. Μία νοσταλγική Πόλη με ξύλινα πλοία, με παζάρια,τα χαμάμ, ανοιχτές αγορές και πλανόδιους πωλητές. Και μια πόλη που σχεδόν ποτέ δεν κοιμάται.Ζήστε την μοναδική συνάντηση Ανατολής  και της Δύσης,  στην  μεγαλύτερη πόλη της Τουρκίας, και η εμπειρία θα είναι αξέχαστη..


Αν υπάρχει μια φράση για να περιγράψει τη ζωή στην Κωνσταντινούπολη, θα ήταν ίσως σωστό να πούμε "παράξενα αρμονική σύγκρουση των πολιτισμών" - αλλά μόνο τα τελευταία χρόνια έχει γίνει ένα από τα πιο glamorous αστικά κέντρα  στον κόσμο. Έτσι λοιπόν ανταποκρίνεται σε όλους τους σκοπούς και λόγους για τους οποίους κάποιος θα την επισκεφτεί.





Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

9 to 5 working girls...

Πόσες φορές έχετε πιάσει τον εαυτό σας (στο παρά πέντε ) να κοιτάει με απελπισμένο βλέμμα την ντουλάπα  και να μην βρίσκει κανένα κομμάτι (που να "γεμίζει" το μάτι) από τα υπάρχοντα να φορέσει?
Επειδή σχεδόν καθημερινά βιώνουμε το ίδιο άσχημο συναίσθημα θα γίνει μια προσπάθεια να αναφέρουμε βασικά κομμάτια που θα μας βγάλουν από τη δύσκολη θέση.

Κομμάτια που όλα τα εργαζόμενα κορίτσια θα πρέπει να έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας  για την καθημερινή ενδυματολογική μας επιβίωση στο γραφείο:

  • pencil φούστες
  • πουκάμισα σε στενή γραμμή  
  • παντελόνια σε ίσια  γραμμή  
  • φούστες σε άλφα γραμμή  
  • άνετες μπαλαρίνες         
Προσθέστε στυλ και  μοναδικότητα με κοσμήματα που σας εκφράζουν και κομμάτια με  έντονο χρώμα  σε φουλάρια, παπούτσια, σκουλαρίκια ή βραχιόλια.