Magic Box Of Fashion

Magic Box Of Fashion

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Μπρρρρρρρρρρρρρ...με στύλ!


Παραμένοντας ταυτόχρονα, στην μόδα και ζεστή τους  χειμερινούς μήνες, μπορεί να ακούγεται λίγο οξύμωρο. Τις περισσότερες φορές ειδικά αυτές τις ημέρες ντυνόμαστε με πολλές και χοντρές στρώσεις  μοιάζοντας με το σήμα της Michelin...Ενώ τα layers είναι το κλειδί ενός ζεστού αποτελέσματος, το υλικό που θα χρησιμοποιήσουμε θα κρίνει εάν αυτό θα είναι και κομψό. Χρησιμοποιήστε ρούχα και υλικά φυσικά και κυρίως να «αναπνέουν» όπως  το βαμβάκι και το cashmere…




Φορέστε κασκόλ-Είναι το νούμερο ένα tip που ανεξάρτητα από ζέστη θα μεταμορφώσει και το στυλ σας. Αγοράστε σε πολλά χρώματα και τυλίξτε το αρετές φορές γύρω από το λαιμό σας.











Αγοράστε μπότες- Knee-high boots, ankle boots, heeled boots, flat boots,όποιο και να προτιμήσετε θα απογειώσουν το ντύσιμό σας είτε τις φορέσετε με φούστα, με φόρεμα ,πάνω ή κάτω από τα τζήν σας.


Επενδύστε σε ένα Peacoat-Σήμα κατατεθέν του χειμώνα. Ταιριάζει άψογα από το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα συνοδευόμενο  από τις μπότες ιππασίας σας μέχρι τα αγαπημένα σας αθλητικά!

Τέλος, φορέστε άφοβα ,και πειραματιστείτε με διάφορα κομμάτια ακόμα και αν προέρχονται από το καλοκαίρι. Βάλτε τα σότρς σας με χοντρό καλσόν, φορέστε τα φορέματα σας με γαλότσες και σκούφο,"βουλίαξτε" σε ένα χουχουλιάρικο oversized πουλόβερ!Ότι και να επιλέξετε βάλτε αρετή φαντασία








Αναρτήθηκε απο Ειρήνη Καίσαρη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου