Magic Box Of Fashion

Magic Box Of Fashion

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

sales 20%, 30%, 40% , 50% and up.....

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ( ακόμη περισσότερο) περιμέναμε τις εκπτώσεις για να αγοράσουμε  
ρούχα και όχι μόνο.....Μόνο που φέτος τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά....λίγο η οικονομική κρίση, λίγο αβεβαιότητα του αύριο δεν μας αφήνει να "αφήσουμε" την καταναλωτική μας μανία ελεύθερη. 
Θα έλεγα πως ίσως  τελικά όλη αυτή η κρίση να μας κάνει να εκτιμήσουμε ακόμα και αυτά που θεωρούσαμε  δεδομένα.....
Προσωπικά μιλώντας με θυμάμαι κάθε προηγούμενη χρονιά να κρατάω ντουζίνες από πολύ οικονομικά μπλουζάκια , άπλα και μόνο επειδή έλεγα "δεν θα το ξαναβρώ, είναι τρελή ευκαιρία...." 
Το αποτέλεσμα αυτού: ακόμα και σήμερα υπάρχουν ρούχα τα οποία κρέμονται στην ντουλάπα με με  τις ετικέτες  περιμένοντας την κατάλληλη περίσταση! Και εγώ κάθε μέρα να ξυπνάω μπροστά από μία ντουλάπα  γεμάτη με : ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ!!! 

Φέτος λοιπόν θεωρώ ότι πρέπει να επιστρατεύσουμε την φαντασία μας, συνδυάζοντας τα ήδη υπάρχοντα στην γκαρνταρόμπα μας με κάποια νέα κομμάτια προσεκτικά επιλεγμένα:

Τζήν: είναι ή κατάλληλη περίοδος να επενδύσουμε σε ένα με δυο καλά τζην με την σωστή εφαρμογή για τον σωματότυπο μας....

Καμπαρτίνα: με τόση ζέστη μπορεί να μας φαίνεται  άσκοπη αγορά αλλά πιστέψτε με τα πρώτα κρύα θα χαιρόμαστε που προνοήσαμε και δεν ξοδέψαμε μια περιουσία


Εσώρουχα: Μη ξεχνάμε τον εσωτερικό μας κόσμο....μπορεί να μην τα βλέπει κάποιος άλλα παντα εσώρουχα καλής ποιότητας και εφαρμογής μας κάνουν να αισθανόμαστε αλλά και να δείχνουν   τα ρούχα μας καλύτερα




Λεπτά φουτεράκια: χρήσιμα και στο νησί στις διακοπές μας αλλά και για το φθινόπωρο και το χειμώνα...


Μπαλαρίνες: ένα ζευγάρι σε ουδέτερο χρώμα και αλλά ένα πιο σκουρόχρωμο θα εκτιμηθεί δέοντος μετά τον Σεπτέμβρη.

tip: Τα περισσότερα μαγαζιά κάνουν κράτηση σε ρούχα  από λίγες ώρες μέχρι και μια ολόκληρη μέρα....
Καλό θα ήταν πριν αγοράσουμε κάτι παρορμητικά να δώσουμε χρόνο να το σκεφτούμε αν πράγματι το χρειαζόμαστε ή απλά είναι παρόρμηση της στιγμής.

Καλά ψώνια!!!





Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Style Icon-Giovanna Battaglia

           Η Giovanna Battaglia είναι πολλά πράγματα ταυτόχρονα.Είναι συντάκτης μόδας στο L'Uomo Vogue,συμβάλλει στη συντακτική ομάδα του περιοδικού W,είναι το αποτέλεσμα της άριστης μετάβασης απο το μόντελινγκ σε fashion editor.Πάνω απο όλα όμως είναι μια ιταλίδα με πολύ ταπεραμέντο και ρίσκο στο να συνδιάζει άψογα αλλά και μοναδικά πολλά διαφορετικά κομμάτια και fashion style μαζί.Είναι αυτή η επαναστατική(fashion) πλευρά της που μας ώθησε να την συμπεριλάβουμε στο blog.Κυρίες και Κύριοι αυτό αποτελεί ξεχωριστό στύλ..











Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

full skirt....ο μοντέρνος τρόπος για να την φορέσετε!


Υπάρχει ο σωστός και ο λάθος τρόπος να την φορέσουμε... μπορεί να μας αναδείξει αλλά μπορεί  να κάνει και το ακριβώς αντίστροφο. Αυτό το καλοκαίρι ήρθε η στιγμή να κρύψουμε τις μίνι φούστες (όσο και αν  τις  αγαπάμε) και να πειραματιστούμε με κάτι ποιο "εκλεπτυσμένο" . Ταιριάζει σε όλους τους σωματότυπους αρκεί να φορεθεί στο σωστό μήκος και με τα σωστά αξεσουάρ....











Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Όνειρα γλυκά..

Μετά το σαλόνι, η κρεβατοκάμαρα είναι ο χώρος όπου όλοι μας περνάμε τον περισσότερο χρόνο.
Αξίζει λοιπόν να είναι ένα μέρος άνετο και "ζεστό" συνδιάζοντας άψογα την αρμονία και την χαλάρωση.....   


Το κλειδί σε αυτό είναι κυρίως το λευκό και τα πάλ χρώματα..Είναι αυτά που στους τοίχους αλλά και στα λευκά είδη θα σας ηρεμήσουν απο την ένταση μιας απαιτιτικής ημέρας.Ο φωτισμός επίσης παίζει σημαντικό ρόλο..Επικεντρωθείτε σε βοηθητικές λάμπες αλλά και σε φωτάκια για ένα πιο ρομαντικό αποτέλεσμα..Το είδος του κρεβατιού επίσης βοηθάει..Επιλέξτε ένα κρεβάτι που θα σας κάνει να νιώσετε πρωταγωνιστές σε παραμύθι..
Όνειρα γλυκά λοιπόν....