Magic Box Of Fashion

Magic Box Of Fashion

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Άγονη γραμμή..

Εκεί που τελειώνει η Ελλάδα.η παρουσία τους,λίγο πριν μεταβείς σε άλλον τόπο υπενθυμίζει με τον καλύτερο τρόπο την ομορφιά της που όχι αδίκως την αποκαλούν χώρα ευλογηυμένη.Είναι τα ακριτικά νησιά μας που σε καλούν να τα επισκεφθείς και να τα ανακαλύψεις..Η παραδοσιακή ομορφιά τους θα σε ανταμοίψει ξεχνώντας τα χιλιόμετρα που διέσχισες για να τα συναντήσεις..Καστελλόριζο,Σύμη,Σαμοθράκη!

Καστελλόριζο
Όμορφο και ιστορικό συνάμμα, το Καστελλόριζο οριοθετεί τα σύνορά μας με την γείτονα χώρα αφού βρίσκεταί τόσο κοντά στα Τούρκικα παράλια.Τα τελευταία χρόνια αποτελεί πόλο έλξης για όλο και περισσότερους τουρίστες που κυρίως ψάχνουν ένα όμορφο μέρος αλλά και ένα ησυχαστήριο για τις διακοπές τους..




Σύμη
Υπο την σκιά της Ρόδου το όμορφο αυτό νησάκι έχει μετατραπεί σε κοσμοπολίτικο προορισμό.Είναι ίσως τα πολύχρωμα σπιτάκια  με τις όμορφες μικρές αυλές,αμφιθεατρικά χτισμένα που που το καθιστoύν άριστο τοπίο για πίνακα ζωγραφικής αλλά και για όσους  το επισκέπτονται να το κατατάσουν στους αγαπημένους τους προορισμούς.







Σαμοθράκη
Πιο εναλλακτικός πρρορισμός,αυτό το νησί του βορειοανατολικού Αιγαίου συνδιάζει παρθένα φύση,πλόυσια σε βλάστηση και νερά, δίνοντας την δυνατότητα ανάπτυξης πολλών δραστηριοτήτων αλλά και πολλά μέρη αρχαιολογικού ενδιαφέροντος..







Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Αναβαθμίστε το χώλ σας!



Η πρώτη εντύπωση πάντα μετράει!Αυτό ισχύει και για το σπίτι σας.Το χώλ εισόδου σε ένα σπίτι είναι πολύ σημαντικό,όχι μόνο για να κερδίσετε τις εντυπώσεις αλλά επιπλέον είναι χώρος που αν οργανωθεί σωστά μπορεί να γίνει εξαιρετικά εξυπηρετικός και αποθηκευτικός. Ξεκινήστε με κάτι απλό...
Ένα κλασικό τραπεζάκι με μικρή επιφάνεια,ένα βάζο με λουλούδια (προτιμήστε μιμόζες ή άνθη αμυγδαλιάς αυτήν την εποχή,δείχνουν υπέροχα) ένας "ψαγμένος" καθρέπτης και voila..μόλις δημηουργήσατε ένα new entry(way)! Μία παραλλαγή θα ήταν,αντί για τραπέζι να χρησιμοποιήσετε ένα παλιό μπαούλο ή ένα απλό ράφι.Επίσης αντί για καθρέπτη θα ταίριαζε μία ή δύο κορνίζες ή και ένας πίνακας-πρόγραμμα για post-it,υπενθυμίζοντας τις εργασίες σας!






Κάτι πιο ιδιαίτερο αλλά και πιο χρηστικό θα ήταν αντί για τα παραπάνω να βάλετε ένα πάγκο και μια κλασική κρεμάστρα τοίχου για τα πανοφόρια σας.Ο πάγκος θα ήταν η τέλεια λύση για την τσάντα σας αλλα και για να φορέσετε τια παπούτσια σας!Ντύστε τον τοίχο ενδιάμεσα με πολλές κορνίζες ή έναν πίνακα..Ένα ζευγάρι χρωματιστές γαλότσες στο πλάι,θα συμπλήρωναν τέλεια την νέα γωνία.




Επιπλέον μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ψάθινα καλάθια κάτω απο το τραπέζι ή δίπλα και να τοποθετήσετε μέσα σε αυτό διάφορα αντικείμενα όπως τις ομπρέλες σας..








Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Όμορφα βαζάκια!


Το καλοκαίρι είναι εδώ! Ώρα για ανανέωσή του χώρου μας.... πάντα με οικονομικές λύσεις.
Το μόνο που χρειάζεστε είναι κάποια βαζάκια από μαρμελάδες,, χοντρό σχοινί, κόλλα και μια κορδελίτσα  σε οποίο χρώμα σας αρέσει. 



Απλώνετε την κόλλα πάνω στο βάζο και στη συνέχεια αρχίζετε να τυλίγεται το σχοινί  γύρω από το βάζο.


Για να δημιουργήσετε μια πιο τρισδιάστατη εικόνα μπορείτε να τυλίξτε το μισό κορδόνι κυκλικά και στο υπόλοιπο να δώσετε κλίση.






Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Όνειρο στο κύμα...


Μην μπερδευτείτε απο τις εικόνες,δεν είναι τοπίο αποτυπωμένο σε πίνακα ζωγραφικής.Είναι πραγματικό και ανήκει στα σπίτια που όλοι ονειρευόμαστε και θα θέλαμε να αποκτήσουμε.Βρίσκεται  στη νήσο του Sheppey, στο Kent του Ηνωμένου Βασιλείου.Μία μικρή κοινωνία που βασική της ασχολία είναι το ψάρεμα..Το σπίτι παίζει με τις αντιθέσεις καθώς απο την μία βρίσκεται η θάλλασα και η παραλία της και απο την άλλη πεδιάδες.




Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Nails mania

Φέτος ήρθε η ώρα να τολμήσουμε! Νύχια άλλοτε με χρώματα έντονα, άλλοτε με απαλά πάντα όμως με κάτι ιδιαίτερο που τραβάει την προσοχή.Οι προτάσεις πολλές, ικανές να κάνουν και τις πιο διστακτικές και "παλιομοδίτισες" να το τολμήσουν. Πάρτε ιδέες και τολμήστε τα με σύμμαχο τα καταστήματα καλλυντικών όπου θα βρείτε όλα τα απαραίτητα υλικά.

                                     

   




Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Short story!



Αυτός ο καιρός είναι ο πιο κατάλληλος να πάρετε την απόφαση να κόψετε τα μαλλιά σας..Όσες θα το τολμήσουν θα εκπλαγούν με το πόσο διαφορετικό αέρα θα δώσουν στα μαλλιά τους.Ναι μπορεί να είναι πιο εύκολο να βρούμε σχέδια όπως οι κοτσίδες,σινιόν,αλογοουρές στα μακριά μαλλιά όμως τα πιο κοντά μήκη δίνουν άλλον αέρα..Στα πιο κοντά μήκη δίνεται οι δυνατότητα να χρησιμοποιείστε στο έπακρον τα προϊόντα styling αποκτώντας άψογο αποτέλεσμα.. Είτε έχετε ένα αυστηρό καρέ μέχρι τους ωμούς είτε ένα ατημέλητο κοντό κούρεμα με διαφορετικά μήκη..παίξτε με τα μαλλιά σας και γίνεται οι πρωταγωνίστριες αυτής της σεζόν!