Magic Box Of Fashion

Magic Box Of Fashion

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

It's..shorts time!

Άνετα,στενά, κοντά,σούπερ κοντά,φαρδιά,τζήν,λινά,βαμβακερά,για κάθε ώρα.Τα shorts επιστρέφουν όπως κάθε άνοιξη βέβαια.Αυτή την φορά απλά δεν φύγανε ποτέ.Τα shorts πρωταγωνίστησαν στον χειμώνα που μας πέρασε και υποδέχονται την άνοιξη με άλλα υφάσματα ή χρώματα.













Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Good old times..


Ανακύκλωση είναι η λέξη κλειδί για το συγκεκριμένο project.
Μην πετάτε τίποτα!Ένα παλιό έπιπλο μπορεί να γίνει θησαυρός με την κατάλληλη επεξεργασία δίνοντας στο σπίτι σας έναν αέρα νοσταλγίας.Ένας παλιός καθρέφτης μπορεί να γίνει έργο τέχνης με ένα απλό βάψιμο..Ένας βαρετός καναπές μπορεί να κλέψει την παράσταση με παλιάς εποχής μαξιλάρια. ή το κρεβάτι με το ριχτάρι-προίκα της γιαγιάς σας.Ακόμα και οι παλιές βαλίτσες μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε αντί για ένα κομοδίνο..Τέτοιου είδους έπιπλα όπως παλιές καρέκλες ή πολυθρόνα,ένα  παλιό γραφείο θα δώσουν χαρακτήρα στο σπίτι σας αρκεί να μην το παρακάνετε.Ένα δύο κομμάτια στο κατάλληλο σημείο θα δέσουν άψογα ακόμα και σε ένα μοντέρνο σπίτι.











Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

My boyfriend's jeans...



Απο τους άντρες έχουμε "δανειστεί" το άρωμά τους,τα πουκάμισά τους,τα T-shirts,ήρθε η ώρα λοιπόν να δανειστούμε και τα τζήν τους.'Αλλωστε δεν φταίμε εμείς αλλά η πιο hot τάση που το επιβάλλει!Άνετο,χαλαρό,κάσουαλ..με αθλητικά ή φλάτς και φανελάκί για τις βόλτες.Με σακάκι ή πουκάμισο ή πουλόβερ για το γραφείο ή για ένα πιο preppy look, με τα πιο hot πέδιλα και γόβες για το ποτό...Εσύ θα το ακολουθήσεις?


















Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Θεϊκές μπουκιές απόλαυσης!!!







Υλικά για 16 κομμάτια

2 κούπες σοκολάτα για την επικάλυψη
1/2  κούπας φυστικοβούτυρο
1/4 κούπας ζάχαρη άχνη κοσκινισμένη
32 κράκερ ρυζιού


Εκτέλεση

1.Βάζουμε την σοκολάτα σε μπεν μαρι για να λιώσει.
2. Βάζουμε το φυστικοβούτυρο μαζί με την ζάχαρη άχνη σε ένα μπολ και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν καλά
3.Απλώνουμε μια μικρή ποσότητα από το μείγμα με το φυστικοβούτυρο πάνω στο ένα κρακερ ρυζιού και στη συνέχεια το κολλάμε με ένα άλλο έτσι ώστε να δημιουργήσουμε ένα σάντουιτς.
4.Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία και για τα υπόλοιπα κράκερ ρυζιού.
5.Τοποθετούμε τα κράκερ σε ένα ταψί και τα βάζουμε στην κατάψυξη για 30 λεπτά.
6.Στη συνέχεια χρησιμοποιώντας ένα ζευγάρι λαβίδες βουτάμε τα κράκερ μέσα στη λιωμένη σοκολάτα.
7. Αφήνουμε να στραγγίξει η μεγάλη ποσότητα σοκολάτας και τα ανατοποθετούμε σε όρθια σειρά πάνω στο ταψί οπού έχουμε τοποθετήσει λαδόκολλα.
8. Επαναλαμβάνουμε  την ίδια διαδικασία και με τα υπόλοιπα κρακερ.
9.Στη συνέχεια κάνουμε υπομονή για μια ώρα και απολαμβάνουμε μικρές θεϊκές  μπουκιές.

http://spoonforkbacon.com 

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Δημιουργήστε ένα όμορφο μαξιλάρι για την καρέκλα σας!

Η ιδέα αυτού του πρωτοτύπου μαξιλαριού είναι εμπνευσμένη απο  τα γνωστά σε όλους μας βραχιολάκια φιλίας. Έντονα χρώματα μπορούν να δημιουργήσουν ένα υπέροχο μαξιλάρι το οποίο μπορεί να αφαιρεθεί και να πλυθεί οπότε είναι απαραίτητο.

Υλικά που θα χρειαστείτε
καρέκλα με πλάτη που έχει χωρίσματα
βελόνα
κλωστή
ψαλίδι
ύφασμα σε έξι  διαφορετικά χρώματα

Αρχικά αποφασίστε  την σειρά των χρωμάτων. Θα ήταν προτιμότερο ένα σκούρο χρώμα να συνδυαστεί με ένα ανοιχτόχρωμο.


Πέρνετε τα δύο πρώτα χρώματα και τα  περνάτε τα όπως φαίνεται στην παραπάνω εικόνα.Στη συνέχεια δημιουργήστε έναν κόμπο.


Περνάτε το επόμενο σετ χρωμάτων και τα δένετε στην επομένη σχισμή της καρεκλάς.Επαναλάβετε μέχρι να φθάσετε στα μέσα της καρέκλας,. 


Ξεκινάτε ακριβώς την ίδια διαδικασία από την αντίθετη πλευρά μέχρι να συναντήσετε τα μέσα της καρέκλας.

                                    

Ξεκινήστε τη σύνδεση με τη δημιουργία ενός αριθμού «4» με τις δύο εξωτερικές πτυχές του υφάσματος.

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Ουδέτερη Σ-τάση



Έχουμε ήδη αρχίσει να ονειρευόμαστε την άνοιξη και τις θερμότερες μέρες.Μαζί μ'αυτές προετοιμαζόμαστε και για τα ανάλαφρα υφάσματα αλλά και για για τις πιο hot τάσεις της σεζόν.. Μια απο αυτές είναι το σκονισμένο ρόζ ,το nude και οι ουδέτεροι τόνοι οι οποίοι τραβάνε τα βλέμματα λόγω της αιθέριας διάθεσης που αποπνέουν.Δείχνουν εκπληκτικά σε υφάσματα όπως το σιφόν,σε τούλι αλλά και σε αέρινες τουαλέτες.Δοκιμάστε το ακόμα και στα νύχια σας!Δεδομένου ότι εμφανίζονται κάθε καλοκαίρι σίγουρα θα έχετε στην ντουλάπα σας κάποια τέτοια κομμάτια απο προηγούμενες σεζόν και μπορείτε να τα συνδιάσετε με δεκάδες τρόπους..