Magic Box Of Fashion

Magic Box Of Fashion

Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

JUMPSUITS..

Από την δεκαετία του 70 στην οποία πρωτοεμφανίστηκε η ολόσωμη φόρμα έρχεται και φεύγει από την μόδα κατά καιρούς..Φέτος βρίσκεται πάλι στο επίκεντρο για ένα ομολογουμένως εντυπωσιακό αποτέλεσμα για αυτή που θα το επιλέξει..


Αν και ο κάθε γυναίκα έχει δικαίωμα σε αυτήν ,πρέπει να ακολουθήσει κάποιους κανόνες έτσι ώστε να αναδειχθούν οι καμπύλες της και να  μην οδηγηθεί στην καταστροφή...
 Αν έχετε πλούσιες καμπύλες φροντίστε η φόρμα να είναι φαρδιά και να μην στενεύει,άλλωστε αυτή είναι και η φιλοσοφία των jumpuits.
 Όσον αφορά το χρώμα μπορεί το μαύρο να είναι μια safe επιλογή,αλλά δείχνει πολύ ωραία μια φόρμα σε χρώμα λεβάντας, απαλού ροζ ή γκρι-πράσινο.
 Ίσως σκεφτείτε το ενδεχόμενο να περάσετε μια λεπτή ζώνη στην μέση.Θα κάνει το αποτέλεσμα πιο classy..Τα ψηλά τακούνια τέλος, ενδείκνυνται για τα jumpsuits καθώς βελτιώνουν την σιλουέτα.Για πιο casual εμφανίσεις προτιμήστε σανδάλια...


















2 σχόλια:

  1. Χμμμ.. Κάποια jumbsuits φέρνουν λίγο σε σαλοπέτα αλλά με ύφασμα και λίγο διαφορετική γραμμή. Ενδιαφέρον είναι και όντως πιστεύω ότι πρέπει να ταιριάζει στη γυναίκα για να το φορέσει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ναι ειναι ιδιαιτερο κομματι και θελει πολυ προσοχη εαν θεέις ενα ωραιο αποτελεσμα...αλλιως....

    ΑπάντησηΔιαγραφή