Magic Box Of Fashion

Magic Box Of Fashion

Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Αναβαθμίστε το χώλ σας!



Η πρώτη εντύπωση πάντα μετράει!Αυτό ισχύει και για το σπίτι σας.Το χώλ εισόδου σε ένα σπίτι είναι πολύ σημαντικό,όχι μόνο για να κερδίσετε τις εντυπώσεις αλλά επιπλέον είναι χώρος που αν οργανωθεί σωστά μπορεί να γίνει εξαιρετικά εξυπηρετικός και αποθηκευτικός. Ξεκινήστε με κάτι απλό...
Ένα κλασικό τραπεζάκι με μικρή επιφάνεια,ένα βάζο με λουλούδια (προτιμήστε μιμόζες ή άνθη αμυγδαλιάς αυτήν την εποχή,δείχνουν υπέροχα) ένας "ψαγμένος" καθρέπτης και voila..μόλις δημηουργήσατε ένα new entry(way)! Μία παραλλαγή θα ήταν,αντί για τραπέζι να χρησιμοποιήσετε ένα παλιό μπαούλο ή ένα απλό ράφι.Επίσης αντί για καθρέπτη θα ταίριαζε μία ή δύο κορνίζες ή και ένας πίνακας-πρόγραμμα για post-it,υπενθυμίζοντας τις εργασίες σας!






Κάτι πιο ιδιαίτερο αλλά και πιο χρηστικό θα ήταν αντί για τα παραπάνω να βάλετε ένα πάγκο και μια κλασική κρεμάστρα τοίχου για τα πανοφόρια σας.Ο πάγκος θα ήταν η τέλεια λύση για την τσάντα σας αλλα και για να φορέσετε τια παπούτσια σας!Ντύστε τον τοίχο ενδιάμεσα με πολλές κορνίζες ή έναν πίνακα..Ένα ζευγάρι χρωματιστές γαλότσες στο πλάι,θα συμπλήρωναν τέλεια την νέα γωνία.




Επιπλέον μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ψάθινα καλάθια κάτω απο το τραπέζι ή δίπλα και να τοποθετήσετε μέσα σε αυτό διάφορα αντικείμενα όπως τις ομπρέλες σας..








4 σχόλια:

  1. Πολύ καλό!!!
    Επίσης αν είναι και μεγάλος ο χώρος νομίζω ότι μπορείς να τον βάψεις κι όλας σε μοντέρνα χρώματα και να βάλεις και ένα νεανικό μονόχρωμο κάθισμα ή πολυθρονάκι...
    Πχ. Ενας κίτρινος τοίχος με διακοσμημένο όπως πάνω και ένα μικρό έντονο κόκκινο πολυθρονάκι σε νεανική γραμμή θα είναι ΣΟΥΠΕΡ!!!

    Γενικά πάντως εκτός από τι διακόσμηση αν προσέξεις και το χρώμα του τοίχου και των επίπλων που είναι δίπλα σε αυτόν γίνεται ακόμα πιο φανταστικός συνδιασμός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολυ ωραια τα λές Δημητρακη μου....το χεις το χεις....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το' χουμε κοριτσάρες. Θέλω τιμές για την 8η φωτογραφία και την 4η η κάτι παρόμοιο. Στο καινούριο σπίτι δεν έχω φτιάξει το χολάκι μου και είναι λίγο χύμα. Ωραίο το blog! Μόλις μου δώσατε ιδέες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. γεια σας που μπορώ να βρω κρεμάστρα άσπρη στην φώτο 6.?ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή